Fun

Në pamje të jep përshtypjen e një zogu tropikal, por çfarë është kjo krijesë?

0
ne-pamje-te-jep-pershtypjen-e-nje-zogu-tropikal,-por-cfare-eshte-kjo-krijese?

Ky zog u gjet në një park dhe u zbulua që ishte një pulëbardhë e ngjyrosur me ngjyrë të kaltër, transmeton lajmi.net.

Pas pastrimit të zogut, u vërtetua që ishte një pulëbardhë. Personat që e zbuluan pulëbardhën që nuk është zog, thanë që asnjëherë nuk kishin parë gjëra të tilla.

Zogu i cili u pastrua, tani po rikuperohet dhe është në gjendje të mirë. /Lajmi.net/

Seagull dyed electric blue

Lexo të tjera