Rozë

Nëse gjykata miraton, Britney do të duhet të paguajë gati 2 milionë dollarë për avokatët e babait

0
nese-gjykata-miraton,-britney-do-te-duhet-te-paguaje-gati-2-milione-dollare-per-avokatet-e-babait

Britney Spears do të paguajë gati 2 milionë dollarë për avokatët e babait, nëse gjykata e miraton vendimin, shkruan Entertainment Tonight.

Në një deklaratë të paraqitur së fundmi nga avokatët e Jamie Spears, babai i këngëtares 39 vjeçare po kërkon që pasuria e saj të mbulojë kostot e gati dy milionë dollarëve.

Jamie po kërkon gjithashtu miratimin e kompensimit të tij si kujdestar – duke përfshirë 16,000 dollarë në muaj, plus 2,000 dollarë në muaj për koston e shpenzimeve të zyrës – nga afati kohor i përmendur në dokument nga 1 nëntori 2019 deri më 28 shkurt 2021.

Lajmi vjen disa javë pasi ET raportoi se avokati i Britney, Samuel Ingham, tha gjatë një seance gjyqësore virtuale se ai planifikon të paraqesë një kërkesë dhe të kërkojë nga gjykata në seancën e tyre më 27 prill për të bërë Jodi Montgomery konservatorin e përhershëm të Britney. Samuel sqaroi se ai do të paraqesë peticionin për ta bërë Jodi të përhershëm në emër të Britney, në vend se avokatët e Jodi që paraqesin peticionin.

Jamie u emërua bashkë-konservator i pasurisë dhe personit të Britney në 2008, dhe në Dhjetor, konservatori i saj u zgjat deri në 3 Shtator 2021. Jodi, një konservator i licencuar profesionalisht, mori përkohësisht rolin në 2019 kur Jamie u bë vullnetar për të hequr dorë nga pak , duke përmendur arsye shëndetësore.

Në gusht të vitit 2020, Britney kishte kërkuar që Jodi të emërohej kujdestare e përhershme e personit të saj pasi emërimi i saj në gjykatë skadoi më 22 gusht. Megjithatë, roli i Jamie mbeti i pandryshuar. Një gjykatës më pas vendosi në shkurt që Jamie dhe Bessemer Trust tani do të kenë pushtet të barabartë mbi financat e Britney./Lajmi.net/

Lexo të tjera