Lajme

Nesër raporton Hoti para deputetëve, Kuvendi do të vazhdojë seancën edhe të hënën

0
neser-raporton-hoti-para-deputeteve,-kuvendi-do-te-vazhdoje-seancen-edhe-te-henen

Në seancën e sotme ishin në rend dite projektligji për vlerat e luftës së UÇK-së, dhe ai për rimëkëmbje ekonomike, por që asnjëri nuk mori votat e duhura.

Ndërsa deputetët me shumicë votash votuan marrëveshjen e IPA-së.

Po ashtu u zgjodhën edhe anëtarët e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës.

Lexo të tjera