Lajme

Ngjarje e rëndë në Drenas: Nëna ia mundëson partnerit jashtëmartesor ta dhunojë vajzën e saj

0

Ngjarje e rëndë në Drenas, nëna ia mundëson partnerit jashtëmartesor ta dhunojë vajzën e saj 14-vjeçare.

Një 14-vjeçare në Drenas, javë më parë dyshohet se u dhu’nua nga një burrë, ndërsa në dijeni ishte edhe një grua e cila nuk kishte ndërmarrë asgjë, e për këtë rast janë prangosur të dy.

Mësohet se gruaja e cila ishte në dijeni, ishte nëna e të miturës, që u dhunua nga i dyshuari.

Nga Prokuroria së Shtetit kanë bërë të ditur se gruaja ishte nëna e 14-vjeçares, e cila kishte një lidhje jashtëmartesore me burrin që ia dhunoi vajzën, me dijeninë e saj.

Nëna në momentin kur ka dalë me të dashurin e saj, e ka marrë edhe vajzën me vete, në mënyrë që të dalë më lehtë nga shtëpia, ndërsa i dashuri i saj e ka shfrytëzuar situatën dhe me pajtimin e nënës ka kryer marrëdhënie se’ksuale me 14-vjeçaren.

Mësohet se babai i të miturës, i cili njëkohësisht është edhe burri i gruas së dyshuar ka të meta mendore.

Po ashtu, gruaja e dyshuar ka edhe fëmijë të tjerë me burrin me të cilin është e martuar.

Derisa, gruaja dhe i dashuri i saj janë në parabu’rgim, vajza gjendet në strehimore.

Brenda Prokurorisë së Shtetit bëjnë të ditur se po shqyrtohet mundësia që shteti t’i marrë nën përkujdesje edhe fëmijët e tjerë.

Nga Prokuroria Themelore në Prishtinë kanë thënë se është caktuar masa e paraburgimit ndaj dy të dyshuarve.

“Lidhur me këtë rast, krejt çka mund të themi është se prokurori i Departamentit për të Mitur në Prishtinë ka ushtruar kërkesë për caktimin e masës së parabu’rgimit për dy personat e dyshuar”, tha zëdhënësja për informim e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Laureta Ulaj.

Policia e Kosovës thanë se nga muaji janar e deri në muajin gusht për veprën penale të ‘Dhun’imit’ janë paraqitur në organet e hetuesisë 39 raste të dhu’nimit se’ksual.

Lexo të tjera