Rozë

Nicki Minaj shfaq trupin bombë

0

Tekstet e saj të mencura dhe kthesat e egra ndihmuan atë të bëhej e famshme


 

Por Nicki Minaj ka shpërndarë edhe një sërë footgrafish në Instagram të martën.

Reperja e Chun Li, 35 vjeqarja ka shfaqur figurën e saj bombë në një pishinë me një fustan të tejdukshëm.

Image

Lexo të tjera