Lajme

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

0
nis-mbledhja-e-kryesise-se-kuvendit

Në këtë mbledhje do të diskutohet për përgatitjet se seancës së re plenare që do të mbahet gjatë kësaj jave.

Në rend të ditës është edhe Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike dhe ai për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së që disa herë rresht nuk ka pasur kourum për votimin e tyre.

Lexo të tjera