Fun

Një bebe thyen rekordin e personit më të ri që bënë ski në ujë

0
nje-bebe-thyen-rekordin-e-personit-me-te-ri-qe-bene-ski-ne-uje

Rich Humphreys ishte filmuar nga babai i tij duke bërë ski në ujë në liqenin Powell, transmeton lajmi.net.

Mosha gjashtë muajsh dhe katër ditë, ai ka thyer rekordin botërorë për 23 ditë.

Rich with his dad Casey as he begins to water ski creating a new world record

Me këmbët e tij të forta, qëndron i kapur, i vogli Rich bënë ski në ujë si një i rritur. Në video, babai i tij Casey, shfaqet në një varkë tjetër shumë afër djalit.

Rekordin e më hershëm e kishte një fëmijë gjashtë muajsh dhe 27 ditë. /Lajmi.net/

The youngster had beaten the old world record by 23 days

Lexo të tjera