Fun

Një delfin del nga deti për ti dhënë një buzëqeshje skiatorëve

0
nje-delfin-del-nga-deti-per-ti-dhene-nje-buzeqeshje-skiatoreve

Një buzëqeshje e ëmbël e një delfini, i dha një gëzim skiatorëve prezent që kishin rastin të shikonin këtë gjë të rrallë, transmeton lajmi.net.

Delfini i shoqërueshëm merr vëmendjen e tij duke u hedhur lartë nga uji përpara skiatorëve që po shijonin pamjet e bukura.

Danny the dolphin leaps out of the sea to smile at jet-skiers that tickle his tummy

Pasi bëri një shfaqje fantastike, në fund delfini dha një buzëqeshje të ëmbël për personat e pranishëm. Delfinët janë të njohur për afërsinë e tyre të butë me njerëzit dhe dashurinë e tyre.

Por, një ngjarje e tillë nuk kishte ndodhur ndonjëherë. Skiatorët kapën këto momente të bukura dhe thanë që delfini ishte i mrekullueshëm. /Lajmi.net/

Danny isn't camera shy

Lexo të tjera