Fun

Një fotograf krahason portretet e kafshëve shtëpiake dhe pronarëve të tyre

0
nje-fotograf-krahason-portretet-e-kafsheve-shtepiake-dhe-pronareve-te-tyre

Shkenca pretendon që njerëzit kanë tendencë të zgjedhin një kafshë shtëpiake që duket e ngjashme me ta dhe Gerrard Gethings, një fotograf profesionist i kafshëve, ka marrë përsipër ta provojë këtë, transmeton lajmi.net.

Në një seri krahasimesh të habitshme të quajtura #doyoulooklikeyourdog dhe #doyoulooklikeyourcat, ai krahason portretet e njerëzve dhe kafshët e tyre shtëpiake dhe nxjerr në pah ngjashmëritë që ata ndajnë.

Më poshtë mund ti shikoni disa nga fotografitë. /Lajmi.net/

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be IgnoredA Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

A Photographer Compares Portraits of Pets and Their Owners, and the Results Are Too Similar to Be Ignored

Lexo të tjera