Fun

Një grua filmon veten duke larë jastëkët për herë të parë në 10 vjet

0
nje-grua-filmon-veten-duke-lare-jasteket-per-here-te-pare-ne-10-vjet

Një grua në një videon në TikTok pretendoi se i dashuri i saj refuzoni të zëvendësojë jastëkët e tij një dekadë, duke theksuar se ai kurrë nuk i lau, transmeton lajmi.net.

Ajo tregoi të gjithë procesin e pastrimit, duke larë tre nga jastëkët, të cilat ishin të zverdhura por që rezultati përfundimtar ishte i mahnitshëm.

Getting them clean: She proceeded to use a mop to wring out the dirt from the pillowsGetting them clean: She proceeded to use a mop to wring out the dirt from the pillows

Ndërsa i dashuri i saj ishte në punë, ajo i vendosi në vaskë dhe hodhi disa tableta. Pastaj derdhi pak pluhur në vaskë para se të shtonte zbardhues në përzierje.

Vazhdoi të përdorë një leckë për të nxjerrë papastërtitë nga jastëkët, dhe më pas i hodhi ato në lavatriçe. Çuditërisht, jastëkët dolën plotësisht të bardhë, një kontrast i plotë me hijen e tyre të verdhë të errët dhe kafe para larjes.

Like new: The Tiktoker joked that she 'can sleep better knowing those nasty pillows are clean'Like new: The Tiktoker joked that she 'can sleep better knowing those nasty pillows are clean'

Video që nga ajo kohë është bërë virale në TikTok, duke fituar mbi 1.7 milion shikime dhe duke i lënë përdoruesit të shokuar në gjendjen e jastëkëve para se të laheshin. /Lajmi.net/

Yuck! After soaking the laundry in the solution, it may leave behind water that looks like this

Lexo të tjera