Teknologji

Novus ju mundëson transformimin e hapësirës tuaj me Dell EMC Unity XT

0
novus-ju-mundeson-transformimin-e-hapesires-tuaj-me-dell-emc-unity-xt

Nëse hapësira juaj ruajtëse aktuale e VNX është në fund ose afër fundit të periudhës së mirëmbajtjes, zhvendosja e të dhënave tuaja në platformën e fuqishme Dell EMC Unity do të jetë një lëvizje në një mjedis që është i thjeshtë, modern, i përballueshëm dhe fleksibil.

Përmirësimet praktike të Unity që zëvendëson platformat VNX1 dhe VNX2 përfshijnë koston, efikasitetin operacional, kursimet e hapësirës dhe më shumë.

Përfitimet e Unitetit

 • Performanca – deri në trefishin e performancës transaksionare të modeleve VNX2 që ata zëvendësojnë.
 • Shkallëzueshmëria – fleksibilitet superior kur vendos aplikacionet dhe VMware.
 • Mbrojtja e të Dhënave – përfshihen një varg karakteristikash gjithëpërfshirëse pa pagesë shtesë.
 • Integrimi i VMware – sigurimi superior i makinave virtuale.
 • Menaxhimi dhe efikasiteti – një ndërfaqe e vetme, pa ndërprerje për menaxhimin e të gjitha burimeve të magazinimit, si dhe replikimet lokale dhe të largëta.

Tejkaloni sfidat tuaja aktuale

 • Bëni më shumë – për një shpenzim më të ulët.
 • Kurseni kohë, para dhe mundime.
 • Qëndroni përpara me zgjidhje më të mira, më të shpejta dhe më të gatshme për të ardhmen.
 • Qëndroni të zgjuar dhe drejtuar: rreziqet e mprehta të dështimit dhe joproduktive.

Paqe e mendjes

Rifreskimi juaj Dell EMC Unity mbështetet nga Programi ynë i Besnikërisë për të Ardhmen, i cili përfshin:

 • Garancia 3-vjeçare
 • Garancia e çmimit të pastër
 • Garancitë e Reduktimit të të Dhënave

Për më shumë informacione rreth Dell EMC Unity XT dhe produkteve tjera klikoni këtu

 

Lexo të tjera