Fun

Nuk do ta besoni se çfarë fshihet brenda kësaj karroce treni…

0
nuk-do-ta-besoni-se-cfare-fshihet-brenda-kesaj-karroce-treni…

Shumë persona kanë filluar të transformojnë furgonë, kamionë, autobusë, ose edhe trena në shtëpi të këndshme, shkruan lajmi.net.

Por kjo është mjaftë luksoze në dukje dhe nuk do ta besoni se sa shumë hapësirë ka brenda! Në këtë shtëpi-tren, mund të jetojnë 4 persona pa problem fare.

Ajo është në dispozicion për tu marrë me qira, dhe përdorime të shkurtëra. /Lajmi.net/

Lexo të tjera