Fun

Pamjet marramendëse të kamerës tregojnë dy alpinistë nëpër një kreshtë të ngushtë

0
pamjet-marramendese-te-kameres-tregojne-dy-alpiniste-neper-nje-kreshte-te-ngushte

Elin Skyttedal, e cila jeton në kryeqytetin suedez Stokholm, dhe partneri i saj u ngjitën në Aiguilles d’Entrèves të ekspozuar në Mont Blanc të Alpeve në Francë, transmeton lajmi.net.

Pamjet tregojnë zonjën Skyttedal duke përdorur duart dhe këmbët për t’u ngjitur në majë të kreshtës së ngushtë shkëmbore.

Elin Skyttedal climbed across the 11,800ft high ridge of the exposed Aiguilles d'EntrèvesElin Skyttedal, from Swedish capital Stockholm, braved the narrow ridge on the traverse, located in the Mont Blanc massif of the Alps in France

Alpinisti me përvojë lëviz pa frikë nëpër kreshtën e hollë përkundër lartësisë së tmerrshme prej 3,597 metrash në të dy anët.

Zonja Skyttedal ndau aventurën në Instagram, ku ajo rregullisht poston fotografi të tjera nga përvoja e saj. /Lajmi.net/

The jaw-dropping footage of the daring climb was filmed using a 360 cameraMs Skyttedal shared her jaw-dropping adventure on Instagram, where she regularly posts other nail-bailing snaps of her daredevil rock climbing.

Lexo të tjera