Lajme

Përdhunoi një fëmijë, pedofilit i bie të fikët gjatë ndëshkimit me kamxhik – do ta rrahin prapë

0
perdhunoi-nje-femije,-pedofilit-i-bie-te-fiket-gjate-ndeshkimit-me-kamxhik-–-do-ta-rrahin-prape

Burri me emrin Roni pritej të fshikullohej 169 herë para grumbullit të njerëzve që ishte mbledhur në qytet, por ai u rrëzua në tokë dhe humbi vetëdijen pasi u godit 52 herë.

Ekzaminimet mjekësore konstatuan se goditjet duhet të ndalonin, që do të thotë se personi në fjalë do të dënohet për herë të dytë, ku i kanë mbetur edhe 117 gjuajtje.

“Kur e fshikulluam 52 herë, ai kishte mavijosje në kraharorin e djathtë dhe po të vazhdonim gjendja e tij shëndetësore do të përkeqësohej dhe do të mbulohej në gjak”, ka deklaruar një nga mjekët.

Lexo të tjera