Bota

“Përfaqësim profesional dhe adekuat”, vlerësohet lartë paraqitja e avokatit të Veselit në Hagë

0
“perfaqesim-profesional-dhe-adekuat”,-vleresohet-larte-paraqitja-e-avokatit-te-veselit-ne-hage

Me anë të një postimi në Facebook, Miftaraj ka thënë se mbrojtja e Veselit është shembull i një përfaqësimi adekuat, profesional dhe argumentues, shkruan lajmi.net.

Strategjinë e Prokurorisë ai e ka quajtur si cënim tësigurisë juridike.

Postim i plotë:

Mbrojtja e Kadri Veselit shembull i një përfaqësimi adekuat, profesional dhe argumentues pa emocione dhe retorikë.

Strategjia e Prokurorisë për të mos ofruar dosjet e lëndës në kohë të arsyeshme dhe kërkesa për afat të shkurtër kohor për mbrojtjen cenon sigurinë juridike, barazinë e armëve në procedurë gjyqësore dhe një gjykim të drejtë dhe të pavarur.

 

Lexo të tjera