Fun

Pika e vogël në këmbë doli të jetë kancer në lëkurë

0
pika-e-vogel-ne-kembe-doli-te-jete-kancer-ne-lekure

Louise Hay nga Australia, fatkeqësisht e humbi babin e saj nga e njëjta sëmundje, kanceri në lëkurë, transmeton lajmi.net.

Gjatë një kontrolle, mjekët vunë re një pikë në këmbë që ishte dyshuese, pika ishte me ngjyrë më të mbyllët se sa ato të zakonshmet.

Louise Hay

Më pas, pas disa kontrolleve u zbulua që kjo pikë e dyshimtë ishte kancer në lëkurë. Për Hay ishte një goditje tjetër e rëndë.

Fati i saj ishte që kanceri ishte në fazën zero, gjë që mund të kontrollohej më lehtë dhe ishte shumë më e lehtë të hiqet.

The cancerous mole on Louise Hay's leg

Kanceri në lëkurë është shumë i shpeshtë në Australi, ky dy në tre njerëz diagnostikohen para se ti mbushin 70 vjet. /Lajmi.net/

Her leg after it was removed

Lexo të tjera