Fun

Policët marrëdhënie në orar të punës, harrojnë radion hapur

0
policet-marredhenie-ne-orar-te-punes,-harrojne-radion-hapur

Dy oficerë policie, një vajzë dhe një djalë, ishin duke kryer turnin e natës përballë një kampi refugjatë në zonën e “Tor di Quinto-s” teksa gjatë shërbimit kanë kryer edhe marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin.

Makina, një “Fiat” ishte e fikur, por oficerët kishin harruar të fiknin edhe radion, gjë e cila bëri që kolegët në repart të dëgjonin gjithçka, transmeton Lajmi.net

Njëri prej tyre njoftoi eprorët duke bërë që tashmë policia të nisë një verifikim për shkelje të etikës në punë. /Lajmi.net

Lexo të tjera