Lajme

Policia: Kemi vetëm një qëllim, mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve, moszbatimi i masave anti-COVID do të ketë konsekuenca ligjore

0
policia:-kemi-vetem-nje-qellim,-mbrojtjen-e-shendetit-te-qytetareve,-moszbatimi-i-masave-anti-covid-do-te-kete-konsekuenca-ligjore

“Policia e Kosovës , gjatë zbatimit të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës dhe institucionet e Shëndetësisë si pasojë e pandemisë Covid 19, për njëzet e katër orët e fundit , në të gjitha shtatë komunat e rajonit të Gjilanit , kanë shqiptuar gjithsej gjashtëdhjetë e një (61 ) fletë paraqitje për mos respektim të këtyre masave”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës, transmeton lajmi.net.

Policia gjithashtu ka bërë apel tek qytetarët që të respektojnë në përpikëri masat e ndërmarra nga ana e Qeverisë.

“Ne dhe të gjitha institucionet e shtetit kemi vetëm një qëllim, mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë, në të kundërtën moszbatimi i këtyre masave do të ketë konsekuenca ligjore”./Lajmi.net/

Lexo të tjera