Lajme

Policia po e kërkon këtë person, nëse e shihni duhet ta lajmëroni

0
policia-po-e-kerkon-kete-person,-nese-e-shihni-duhet-ta-lajmeroni

Personi i kërkuar është:

SENIS (Mustafё) RUGOVA i lindur me 02.05.1981 në ROZHAJË- MALI I ZI.

I denuari është i kërkuar për veprёn penale:

“Blerje,Posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e Narkotikëve”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: [email protected] /Lajmi.net/

Lexo të tjera