Fun

Prindërit gjejnë në dollapin e 15-vjeçares një burrë – jetonte aty prej javësh dhe bënte seks me vajzën e tyre

0

Një burrë nga Luiziana është arrestuar pasi prindërit e një vajze 15-vjeçare nga Florida zbuluan se ai kishte jetuar në dollapin e dhomës së gjumit të vajzës së tyre për më shumë se një muaj pasi ai u takua me adoleshenten në internet dy vjet më parë dhe udhëtoi për ta takuar atë për seks.

Jonathan Rossmoine, 36 vjeç, u arrestua dhe u akuzua për krime të shumta seksuale të dielën pasi prindërit e fëmijës mësuan se ai kishte jetuar fshehurazi në dhomën e saj të gjumit në shtëpinë e tyre familjare në Spring Hill, Qarku Hernando.

Sipas “Daily Mail”, Rossmoine thuhet se rrëfeu se kishte udhëtuar nga Luiziana në Florida në shumë raste për të bërë seks me fëmijën, e cili e përshkroi 36-vjeçarin si të dashurin e saj.

Policia tha që ai më pas u zhvendos në dhomën e vajzës në gusht, ku fshihej nga prindërit e saj në dollap dhe do të dilte kur ata largoheshin nga shtëpia.

Policia tha se 36-vjeçari për herë të parë kontaktoi me viktimën e tij në internet dy vjet më parë përmes VRChat kur vajza ishte rreth 13 vjeç.

Pedofili shkoi nga Louisiana në Spring Hill për të takuar viktimën e tij dhe për të bërë seks me të në disa raste që kur ata komunikuan për herë të parë, tha policia.

Policia tha se 36-vjeçari për herë të parë kontaktoi me viktimën e tij në internet dy vjet më parë përmes VRChat kur vajza ishte rreth 13 vjeç.

Pedofili shkoi nga Louisiana në Spring Hill për të takuar viktimën e tij dhe për të bërë seks me të në disa raste që kur ata komunikuan për herë të parë, tha policia.

Lexo të tjera