Lajme

Prizren: Policia gjatë vikendit shqiptoi 371 gjoba për personat që nuk respektuan masat anti-COVID

0
prizren:-policia-gjate-vikendit-shqiptoi-371-gjoba-per-personat-qe-nuk-respektuan-masat-anti-covid

Aktiviteti kryesor i policisë kishte për kontrolle rrugët dhe sheshet kryesore dhe në zonat ku kishte frekuentim të qytetarëve, sidomos në orët e mbrëmjes kur një pjesë e qytetarë shfrytëzonte kohën e shëtitjes pas iftarit.

Sipas policisë, nga sot, me datë 19 prill 2021, aktiviteti i policisë do të jetë në zbatim të Vendimit të Qeverisë Nr.01/07 për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Lexo të tjera