Lajme

Qeveria lejon pjesëmarrjen e qytetarëve në ceremonitë fetare

0
qeveria-lejon-pjesemarrjen-e-qytetareve-ne-ceremonite-fetare

Në një nga pikat e aprovuara, është edhe lejimi i ceremonive fetare, por në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga koronavirus.

“Qytetarëve të Kosovës u lejohet pjesëmarrja në ceremonitë dhe veprimtaritë fetare, në objektet fetare dhe jashtë tyre në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga përhapja e COVID-19. Matja e temperaturës është e detyrueshme për të gjithë gjatë hyrjeve në objekte”, thuhet në pikën 10 të vendimit.

Lexo të tjera