Lajme

Raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë: Zbatoni marrëveshjet e arritura në dialog

0
raportuesi-i-parlamentit-evropian-per-serbine:-zbatoni-marreveshjet-e-arritura-ne-dialog

Raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë, Vladimir Bilchik, me rastin e raportit mbi përparimin e vendeve në procesin e anëtarësimit në BE, thotë se pajtimi mbetet një përparësi e rëndësishme për të gjitha vendet në rajon.

Raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë, Vladimir Bilchik, me rastin e raportit mbi progresin e vendeve në procesin e anëtarësimit në BE, thotë se pajtimi mbetet një përparësi e rëndësishme për të gjitha vendet në rajon.

“Dialogu i rinovuar midis Beogradit dhe Prishtinës është një hap në drejtimin e duhur, por ai duhet të shoqërohet nga zbatimi i marrëveshjeve tashmë ekzistuese”, tha Bilchik, shkruan Tanjug.

Lexo të tjera