Lajme

Reagon Osmani për identifikimi i dy shqiptarëve në varrezat e Serbisë, jep paralajmërim për Beogradin

0
reagon-osmani-per-identifikimi-i-dy-shqiptareve-ne-varrezat-e-serbise,-jep-paralajmerim-per-beogradin

Ajo ka thënë se nuk do të pushojmë s së luftuari për drejtësi dhe së kërkuari vendndodhjen e personave tanë të zhdukur

“Nuk ka asnjë familje të vetme në Kosovë që s’është prekur nga krimet e tmerrshme të Serbisë. Pikërisht për këtë arsye sa herë që shohim lajme si këto, të gjithë ndiejmë dhimbjen e familjeve të përfshira. Ne kurrë nuk do të pushojmë së luftuari për drejtësi dhe së kërkuari vendndodhjen e personave tanë të zhdukur”, ka shkruar ajo në Twitter.

 

Lexo të tjera