Bota

Rrënohet objekti i ndërmarrjes së ushqimit shoqëror në Obiliq

0
rrenohet-objekti-i-ndermarrjes-se-ushqimit-shoqeror-ne-obiliq

Kryetari Gashi është shprehur se për rrënimin e këtij objekti është zgjedhur ditë vikendi, për shkak të lëvizjeve më të vogla.

Po ashtu, ai ka kërkuar mirëkuptim nga ana e qytetarëve për zhurmat që janë shkaktuar gjatë këtyre punimeve.

“Në Obiliq, po ndodhin ndryshime të mëdha, po krijohen ambiente të reja dhe moderne. Përmes vullnetit dhe angazhimin tonë të përbashkët, Obiliqi gradualisht po merr pamjen e qytetit për të cilin gjithsecili prej nesh e kemi ëndërruar.“

Lexo të tjera