Lajme

Rritet epërsia e Bidenit në Pennsylvania dhe Nevada, shkon sigurt drejt fitores

0

Epërsia e Joe Bidenit në Pennsylvania dhe Nevada ka vazhduar të rritet me përditësimet e fundit nga të dhënat në këto dy shtete.

Në Pennsylvania, Bideni tani udhëheq me 9027 vota para Donald Trumpit, ndërsa epërsia pritet të rritet edhe më shumë me të dhënat që vijnë nga Philadelphia.

Kandidati demokrat udhëheq edhe në Nevada. Epërsia e tij është rritur në 22 mijë e 76 vota, apo 1.7 për qind në total.

Aktualisht Bideni udhëheq 264:214 në votën elektorale, ndërsa i duhen edhe 6 vota për t’u bërë president i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Lexo të tjera