Opinion

drama-e-turpit

Drama e turpit

Fatkeqësisht, ky fat i mallkuar vazhdon të na përcjellë edhe sot. Veçse se tani fyerja dhe diskriminimi ...
Opinion
dimri-i-fundit

Dimri i fundit

Shkruan: Musli Krasniqi  “Ky është teksti i Beqës. Donte të bënte një këngë”, tha, dhe na e ...
Opinion
narracion-permbyses

Narracion përmbysës

Shkruan: Agron HOTI Edhe nëse nuk kishte pasur ‘konkurs publik’ për këtë ‘garë’ të pandershme, të gjitha ...
Opinion

Posts navigation