Lajme

Shefja e KE-së: Nacionalizmi karshi vaksinës antiCovid-19, i rrezikshëm për jetën

0
shefja-e-ke-se:-nacionalizmi-karshi-vaksines-anticovid-19,-i-rrezikshem-per-jeten

Kërkimi për një vaksinë kundër COVID-19 është bërë objekt i një konkurrence të hapur në shkallë botërore.

“Përballë krizës që po përballet bota, disa zgjedhin të tërhiqen në vetvete (…) Të gjesh një vaksinë nuk mjafton. Ne duhet të sigurojmë që qytetarët europianë dhe ata përreth botës të kenë akses në vaksina (…) Askush prej nesh nuk do të jetë i sigurt derisa të jemi të gjithë të sigurt “, nënvizoi ajo para Parlamentit Evropian.

Lexo të tjera