Fun

Shikoni çfarë ndodh nëse e largoni borën me zjarr

0
shikoni-cfare-ndodh-nese-e-largoni-boren-me-zjarr

’History’’ është destinacioni kryesor amerikan i cili transmetohet në mediet e huaja për të vlerësuar me çmime të ndryshme seritë origjinale të Specialiteteve që lidhin shikuesit apo publikun me njohuritë në mënyrë informative dhe zbavitëse në të gjitha mënyrat e mundshme.

Ndërkaq në një nga edicionet u pa se si dikush ka vendosur të largojë borën me anë të zjarrit, sigurisht që kjo nuk është parë ndonjëherë më parë, transmeton Lajmi.net.

Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim:

Lexo të tjera