Bota

Shkup: Sot vazhdon gjykimi për rastin “Lidhja ndëkombëtare”

0
shkup:-sot-vazhdon-gjykimi-per-rastin-“lidhja-ndekombetare”

Rastin e udhëheq gjykatësja Sofçe Gavrillova Efremovska dhe gjendet ë procedurën e dëshmive.

Për këtë rast përveç themeluesit të kësaj organizate, Bojan Jovanovski (Boki 13) akuzohen edhe Frosina Remenski, Mile Jovanovski dhe Jasna Ercegoviq.

Të akuzuarit, megjithatë, u deklaruan se nuk ndjehen fajtorë për veprat për të cilat akuzohen.

Lexo të tjera