Fun

Shoferi 89-vjeçar që shpërndante pica merr 12,000 dollarë surprizë nga ‘TikTok Family’

0

89-vjeçari Derlin Newey filloi të shpërndante picat për të siguruar jetesën. Ai kurrë nuk mendoi se një nga klientët e tij do të ndryshonte gjithçka raporton Dritarja.net

Përveç se është shofer i dorëzimit, Newey është gjithashtu një yll në rritje i TikTok-ut falë disa klientëve besnikë.

Ata u kërkuan ndjekësve të tyre të bënin një donacion për të ndihmuar Newey, dhe paratë filluan të mblidheshin. Ata shpejt ishin në gjendje të grumbullonin 12,000 dollarë. Ata i paraqitën një çek të nënshkruar atij nga “Familja e tij TikTok”/Dritarja.net

 

Lexo të tjera