Ekonomi

Shoqata e Naftëtarëve thërret kuvend të jashtëzakonshëm

0
shoqata-e-naftetareve-therret-kuvend-te-jashtezakonshem

Në këtë mbledhje i ftuar është edhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi.

“Shoqata e Naftëtarëve kundërshton pastrimin e rezervarëve nç çdo 3 vite. Ne kërkojmë qe të bëhet pastrimi i rezervave sipas standardeve te BE-sê dhe në regjion. Ne jemi të detyruar të thërrasim kuvend të jashtëzakonshëm. Udhëzimi 06/2019 është në kundërshtim me të gjitha ligjet në fuqi. Këtë udhëzim e ka kundërshtua edhe zyra ligjore e ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj”, ka thënë Berjani për KosovaPress.

Lexo të tjera