Rozë

“Shoqja ime e ngushtë bënte seks më vëllai e vogël, tani po e bën 4 herë në ditë edhe me vëllanë e madh! Më thotë se…”

0

Një vajzë ka rrëfyer për tabloidin britanik “The Sun” se shoqja e saj më e mirë ka marrëdhënie seksuale me të dy vëllezërit e saj.

Ja letra: Shoqja ime më e mirë që në shkollë ka patur marrëdhënie seksuale me vëllain tim më të vogël dhe tani ajo po bën të njëjtën gjë me vëllain tim më të madh.

Ajo po e kthen jetën tonë në një episod që as në filma nuk e kam parë.Unë jam 28 vjeçe. Vëllai im i madh dhe unë jemi vërtet të afërt dhe ai ka pasur një kohë të vështirë kohët e fundit pasi e dashura e tij afatgjatë e la atë.

Ai është 33 vjeç. Shoqja ime është 27 vjecve. Unë e di që do ta lëndojë. E bën 4 herë në ditë. Si mund të kishte marrëdhënie seksuale me dy vëllezërit e mi? Eshte e shpifur. Por ajo këmbëngul se ajo mund të shohë një të ardhme me vëllain tim më të madh, shkruan ShkodraNews.

Psikologia thotë: A ka reaguar vëllai i vogël për këtë gjë? Sepse ai nuk mund të jetë aq i shqetësuar sa ju jeni në lidhje me këtë.

Sidoqoftë, ata janë të gjithë të rritur, të lirë të bëjnë zgjedhjet dhe gabimet e tyre. Ju mund të provoni t’i tregoni vëllait tuaj më të madh se sa e shqetësuar jeni për të, por kjo nuk do të thotë se ai do të marrë parasysh këshillën tuaj, të paktën jo tani.

Ajo që ai ndoshta ka më shumë nevojë është mbështetja juaj e vazhdueshme dhe jo-gjykuese. Mos gjyko as shoqen tënde, derisa të shohësh se si funksionon marrëdhënia e tyre.

(Kosova Sot)

Lexo të tjera