Lajme

Shtatë komuna të Kosovës hyjnë në karantinë nga ora 20:00 deri në ora 05:00

0

Pos vendimit të Qeverisë së Kosovës që ndaloi veprimtarinë e shumë bizneseve në vend për vikend, Ministria e Shëndetësisë ka marrë një vendim tjetër, për shtatë komuna ku gjendja paraqitet më e rëndë me COVID-19.

Qytetarët në komunat Prishtinë, Fushë-Kosovë, Gjilan, Obiliq, Gjakovë, Podujevë dhe Shtimje nuk do të mund të kenë hyrje dalje.

Masa do të vlejë nga ora 20.00 e së premtes deri në orën 05.00 të së hënës.

Lexo të tjera