Lajme

Sot mbahet debat publik për ndërtimin edhe të një pjese të autoudhës Prishtinë-Merdare

0
sot-mbahet-debat-publik-per-ndertimin-edhe-te-nje-pjese-te-autoudhes-prishtine-merdare

Debati publik është paralajmëruar të jetë nga Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim me ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.

Debati ka të bëjë për raportin e vlerësimit të ndikimit në mjedis për ndërtimin e pjesës “E” të autoudhës Prishtinë-Merdare.

I gjithë debati do të mbahet sot në objektin e komunës së Podujevës, duke filluar nga ora 11:30. /Lajmi.net/

Lexo të tjera