Fun

Test vetëm për gjeni: A mund të gjeni drerin e vogël të fshehur në fotografi?

0
test-vetem-per-gjeni:-a-mund-te-gjeni-drerin-e-vogel-te-fshehur-ne-fotografi?

Një artist hungarez Gergley Dudas, i cili shumë shpesh ndanë me neve pazëll të ndryshëm, edhe këtë herë ka përgatitur një për të testuar shkathtësinë tuaj, transmeton lajmi.net.

Ata që luajnë janë sfiduar që të gjejnë drerin e vogël në një fotografi, por vetëm një person me sy shqiponje mund ta gjejë atë.

Testoni veten dhe shikoni se sa minuta ju duhen që ta gjeni drerin.

Can you spot the doe among the stags?

Nëse akoma nuk keni një përgjigje, shikoni fotografinë më poshtë. /Lajmi.net/

Eagle-eyed players should be able to spot her just to the right of the tree

Lexo të tjera