Rozë

Teta Gjyli ‘nuk i respekton’ masat anti-COVID

0
teta-gjyli-‘nuk-i-respekton’-masat-anti-covid

Grupi i njohur humoristik kanë publikuar skeçin e radhës, me tetën Gjyli, shkruan lajmi.net.

Në këtë skeç bëhet fjalë për mosrespektimin e masave, nga vetë teta Gjyli dhe ‘përleshja’ e saj me një inspektor pasi ai dëgjon zhurmë dhe muzikë nga një lokal.

Shkak i mos dënimit bëhet shiriti i kuq që vihet në krah si ide e tetës Gjyli, ku e bën inspektorin të kërkojë falje dhe të largohet./Lajmi.net/

Lexo të tjera