Lajme

Totaj tregon se a do të futet PDK-ja në qeveri: Për shkak të situatës politike, mund të jemi fleksibil

0
totaj-tregon-se-a-do-te-futet-pdk-ja-ne-qeveri:-per-shkak-te-situates-politike,-mund-te-jemi-fleksibil

Ai tha se për shkak të situatës politike, PDK-ja mund të jetë fleksibile.

“Në kryesi nuk është marrë ndonjë vendim që PDK-ja të ndryshë kursin”.

“Megjithatë mund të them se PDK-ja për shkak të situatës politike, PDK-ja përveç qasjes parimore mund të jetë fleksibile dhe nuk do t’i bllokojë proceset”, është shprehur Totaj.

Tutje, ai tregoi se një gjë e tillë ende nuk është vendosur sepse, sipas tij, PDK-ja e respekton rezultatin e zgjedhjeve. Megjithatë, nuk është qëllimi i PDK-së që t’i bllokojnë proceset.

“Akoma nuk kemi marrë vendim, por qëllimi ynë është që të mos i bllokojmë proceset. Ne e respektojmë rezultatin e zgjedhjeve”, shtoi Totaj.

Lexo të tjera