Rozë

Tradita vëllazërore vazhdon! Takohen djali i Thaçit dhe Veselit

0

Tradita po vazhdon… Prindërit e tyre ishin takuar vite më parë e kishin ideal çlirimin dhe pavarësimin e vendit, gjë që me mund dhe sakrificë arritën ta bëjnë. Por në rrethana paqeje, janë takuar sot djali i Presidentit Thaçi, Endriti dhe djali i shefit të PDK-së, Klestor Veseli.

Endriti e Klestori, janë takuar sot sëbashku duke vazhduar kështu respektin për njëri tjetrin, ashtu siç e kishin dhe e kan edhe sot prindërit e tyre, Thaçi e Veseli, për njëri-tjetrin.

Lexo të tjera