Teknologji

Twitter bie prej sistemi, problemi paraqitet edhe në Kosovë

0
twitter-bie-prej-sistemi,-problemi-paraqitet-edhe-ne-kosove

Përdoruesit e Twitter-it nga Evropa, si dhe kontinente të tjera, kanë raportuar probleme në qasjen në platformë në DownDetecor, shkruan lajmi.net.

Problemet janë hasur më së shumti tek përdoruesit nga Britania e Madhe, SHBA-të dhe Japonia.

Aktualisht, edhe shfrytëzuesit nga Kosova, të rrjetit social në natyrën e mikroblogut, kanë hasur në vështirësi të shfrytëzimit të shërbimeve të platformës. /Lajmi.net/

Lexo të tjera