Teknologji

Twitter u dobësua për shumë përdorues në mbarë botën

0
twitter-u-dobesua-per-shume-perdorues-ne-mbare-boten

Monitoruesi i faqes në internet DownDetector regjistroi mijëra raporte nga përdoruesit që përjetojnë vështirësi në lidhje, transmeton lajmi.net.

Përqendrimi më i lartë i raporteve erdhi nga Japonia, sipas një harte ndërprerjesh. Përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar, Hollandë dhe SHBA raportuan gjithashtu çështje me shërbimin.

Twitter ka rregulluar problemin që u pamundësoi përdoruesve qasje nga mbarë bota. /Lajmi.net/

Lexo të tjera