BotaLajme

Ushtria e Azerbajxhanit pëson humbje të mëdha nga armenët

0

Luftimet vazhdojnë përgjatë vijës së kontaktit midis forcave të armatosura të Armenisë dhe Azerbajxhanit.

Televizioni shtetëror i Armenisë ka lëshuar pamjet e ku shihen humbjet e ushtrisë së Azerbejxhanit si në mjete ushtarake dhe në njerëz.

Kujdes! Pamje të rënda:

 

 

 

Lexo të tjera