Lajme

Vaksinohet 101-vjeçarja nga Prizreni

0
vaksinohet-101-vjecarja-nga-prizreni

Ajo është ndër personat më të moshuar deri me tani pasi gëzon shëndet të mirë në moshën 101 vjeçare.

Ajo, pasi ka marrë vaksinën ka sugjeruar të gjithë të moshuarit e tjerë që të marrin vaksinën pa ngurrim, për të mbrojtur vetën dhe të tjerët, ndërsa familjarët e saj i kanë uruar asaj shëndet dhe jetë edhe më të gjatë.

Në Kosovë, pas vaksinimit të personalit shëndetësorë ka nisur vaksinimi për personat mbi moshën 58 vjeçare.

 

Lexo të tjera