Sport

Vendimi i bordit të FBK-së për Feronikelin

0
vendimi-i-bordit-te-fbk-se-per-feronikelin

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) më 04.10.2020 ka vendosur që KB Feronikeli ka prezantuar dëshmi për përmbushjen e kushteve teknike dhe sportive për garim në Ligën e Parë të Meshkujve, si dhe ka dëshmuar vullnet dhe organizim të mirëfilltë për edicionin 2020/21 në këtë kategori të garave.

Bordi i FBK-së gjithashtu e ka marrë për bazë përvojën e KB Feronikeli në Superligë dhe kështu ky ekip i ka plotësuar kushtet e kërkuara për marrjen e Wild Card.

Bordi i FBK-së kishte shpallur një vend të hapur për Wild Card, meqë për garim në Ligën e Parë të Meshkujve ishin lajmëruar nëntë (9) ekipe.

Interesim për Wild Card për Ligën e Parë të Meshkujve kanë shprehur edhe KB Borea nga Peja dhe KB Sfera nga Skenderaj.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë. /Lajmi.net/

Lexo të tjera