Lajme

VËTËVENDOSJE: NATO e ka mbështetur drejtëpërdrejtë Sllobodan Millosheviqin (DOKUMENT)

0

Lëvizja VËTËVENDOSJE në një artikull të botuar me 02.06.2010 se “Për çfarë ka intervenuar NATO në Kosovë”  ndër të tjera thekson se ‘ NATO ka vepruar për të rënduar situaten në Kosovë dhe për të mbështetur Sllobodon Millosheviqin’.

Ju duket e pabesueshme, por për ta vërtetuar këtë klikoni në linkun: https://www.vetevendosje.org/per-cfare-ka-intervenuar-nato-ne-kosove/?fbclid=IwAR1AB3b9hKWvO6oOnfkg0DhvzNXL9caOXfXDNEF6UKDWhS3Vs_zt3VP0agk

Lexo të tjera