Teknologji

WhatsApp sjell ndryshime të reja

0
whatsapp-sjell-ndryshime-te-reja

Ekspertët e WhatsApp zbuluan këtë karakteristikë që shton mundësin e fshirjes së video-ve dhe fotografive pas shikueshmërisë së marrësit, transmeton lajmi.net.

Ndryshimi është akoma në zhvillim si pjesë e WhatsApp beta për Android të versionit 2.20.2011. Mesazhet që zhduken kanë qenë edhe më parë tek aplikacionet e mesazheve, si Snapchat në vitin 2011.

Instagram, që është nën drejtimin e Facebook, gjithashtu ka mundësinë e zhdukjes së një mesazhi. /Lajmi.net/

Lexo të tjera