Teknologji

Xbox më në fund ka zbuluar Xbox Series X dhe Series S

0
xbox-me-ne-fund-ka-zbuluar-xbox-series-x-dhe-series-s

Çmimi nuk është aq i thjeshtë sa mund të ketë qenë dikur. Lojtarët mund t’i blejnë ato nëse dëshirojnë me 299 dollarë për Serinë S më të lirë, ose 499 dollarë për Serinë X, por ata gjithashtu mund të bashkohen me Xbox All Access, transmeton lajmi.net.

Klientët paguajnë një tarifë mujore, mbi dy vjet, dhe në fund të këtij procesi mund të mbajnë konsolën.

Gjatë së njëjtës periudhë, klientët do të kenë gjithashtu qasje në Microsoft Pass Game Ultimate, i cili përfshin një mori lojërash që mund të shkarkohen.

Komentues të shumtë kanë sugjeruar që plani i Microsoft-it për konsolën e re ka të bëjë me pajtimet mujore pasi është pajisje e re, dhe anëtarësimi në Game Pass Ultimate është një pjesë kryesore e kësaj.

Xbox All Access nuk është një ide krejtësisht e re. Klientët tashmë mund të marrin një Seri Xbox S si pjesë e marrëveshjes dhe kanë qenë në gjendje ta bëjnë këtë që nga gushti 2018.

Por është hera e parë që është në dispozicion me një brez të ri, dhe hera e parë që është në dispozicion në kaq shumë vende. Ajo gjithashtu nuk është promovuar kurrë aq shumë si një mënyrë për të marrë konzolla të reja. /Lajmi.net/

Lexo të tjera